• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Nieuws

Facebook nieuws

 

Mei 2017 - Het resultaat


April 2017 - Verbouwing update speeltuin

Maart 2017 - Vernieuwingen aankomend seizoen

Voor aankomend seizoen gaan we een verschillende zaken veranderen. Zo komt er een  aparte in- en uitgang bij het overdekte zwembad. Ook in de binnenspeeltuin gaan wij het één en ander vernieuwen.

Er komt een nieuw springkussen voor kinderen tot 8 jaar en er komt een interactieve speelwand.

De interactieve speelwand.

Het ontwerp van het nieuwe springkussen.

Het 'oude' springkussen komt buiten naast de binnenspeeltuin te liggen.

Foto's van de verbouwing.

Niet alleen de openbare faciliteiten worden aangepast ook alle Bungalow Langelo's worden opnieuw ingericht. Er komen nieuwe meubels en de binnenkant wordt opnieuw geschilderd. De bungalow's zijn klaar rond 14 april.

In het de cafetaria komt naast het schepijs nu ook softijs!

Op de website wordt het reserveringssysteem vernieuwd.

5 november 2016 - Veranderingen kampeervelden
Het hoogseizoen is afgelopen en daarom zijn wij nu weer druk bezig voor volgend jaar. Verschillende plekken op de camping worden aangepast. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen. 

9 oktober 2016 - Kikvostocht

Vandaag was op camping & bungalowpark 't Stien'n Boer het start & eindpunt van de kikvostocht!
Mountainbiken door de prachtige natuur van Haaksbergen. Dit jaar fietsen er ruim 800 deelnemers mee!
Een paar mountainbikers fietstten in een theeshenkerij Jordaan tenue!
Meer foto's staan op de htfc website.

28 mei 2016 - Fotobiënnale Haaksbergen

In de Fotobiënnale vormen kunst en natuur een verrassend creatieve match. Laat u al fietsend of wandelend verrassen door indrukwekkende fotokunst in grootformaat verscholen in het prachtige groen van Haaksbergen.

Op een 6 km lange route door Park Scholtenhagen en Het Lankheet zijn t/m eind oktober meer dan 100 foto’s te zien van Foto Groep Haaksbergen. De route kan te voet of op de fiets worden gemaakt en voert langs de meest bijzonder opstellingen. De enorme foto’s, de meeste 2 bij 3 meter, sommige nog gorter, hangen tussen bomen, zijn geprint op deuren of motorkappen of staan tussen de schapen.

8 mei 2016 - 't Stien'n Boer heeft instagram!

Volg het Stien'n Boer nu ook op instagram en blijft altijd op hoogte van alle nieuwtjes.

10 augustus 2015 - Mooiste wandelroutes van Twente, nu via gratis routeapp

Landschap Overijssel wil mensen inspireren om er vaker op uit te gaan en nog meer te ontdekken in en te genieten van natuur&landschap. Samen met vele vrijwilligers is de gratis routeapp ‘Wandelen in Overijssel’ ontwikkeld. Vanaf nu staan voor wandelaars in Twente ruim 20 van de mooiste routes gereed in de wandelapp.

Mooiste routes van Twente

Klimmen naar het hoogste punt van de Galgenberg? Met regenlaarzen aan wandelen door de Bergvennen op de grens met Duitsland? Nieuwsgierig naar de invloed van de IJstijd op de natuur van Twente? Of op zoek naar bijzondere planten in het Dal van de Mosbeek? Wandelen in Overijssel wordt steeds leuker! Landschap Overijssel zet samen met vrijwilligers de mooiste routes en prachtigste streekverhalen in een app. Wandelaars in Twente kunnen deze zomer kiezen uit ruim 20 verschillende routes, zoals de gezinsroute Bergvennen (2,5 km), Het Möll'n Pad Haaksbergen (7,5 km) of de historische route rond Gabriel Davina bij Enschede (6,5 km).

Landschapoverijssel.nl

Nieuw wandelpad geopend
Het Mol'npad kunt u vanaf het park wandelen. Het is een route van ongeveer 11 kilometer. Het eerste deel van de wandeling gaat door
volkspark het Scholtenhagen, waar diverse recreatieve en sportvoorzieningen aanwezig zijn. Via de Theeschenkerij Jordaan komt u bij de Oostendorper watermolen, het tweede gedeelte leidt langs de Buurserbeek en door een oud boerenlandschap.  

Nieuwe mountainbike route geopend in Haaksbergen
Er is een nieuwe mountainbike route geopend in Haaksbergen, met als beginpunt... 't Stien'nboer. De route gaat voornamelijk door de natuurgebieden het Buurserzand en het Lankheet.
De route is toegankelijk voor beginners maar ook voor gevorderde mountainbikers biedt hij voldoende uitdagen.
De route en de gedragscode is verkrijgbaar voor € 1,- in de receptie van 't Stien'nboer.

Theeschenkerij Jordaan
Haaksbergen is onlosmakend verbonden met de Textielindustrie. Recreatiehof 't Stien'nboer houdt de plaatselijke geschiedenis levend. Voorjaar 2011 opende "Theeschenkerij Jordaan" haar deuren. De Theeschenkerij/textielmuseum is gevestigd in een uniek houten huis, gebouwd in 1922 door textielfabrikant Jordaan. Ooit de grootste werkgever van het dorp.
Het historische pand werd in 2009 gered van de sloophamer en herbouwd op 't Stien'nboer in Haaksbergen.

U kunt er genieten van een lekker kopje koffie of thee, een High Tea, een Afternoon Tea, een lekkernij van de kleine kaart of een verfrissend drankje op het gezellige terras. Daarnaast zijn er verrassende workshops en arrangement mogelijk i.c.m. een High Tea. Zoals golf, midgetgolf of het oer-Twentse klootschieten. U kunt een wandelexcursie maken met een gids door het waterpark "Het Lankheet" of een deskundige rondleiding krijgen in de expositieruimte boven de Theeschenkerij. Ook een fietsroute langs textielhistorische locaties is opgenomen in het arrangementenaanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 053-5742971 of kijken op www.theeschenkerij-jordaan.nl

Draadloze internetverbinding
Het is nu mogelijk om op het gehele park in te loggen op ons draadloze netwerk dat via hotspots over de camping bereikbaar is.
U kunt een code aanschaffen in de receptie van 30 minuten of van 50-100-200-300-500 MB.

Vernieuwde Golfbaan bij 't Langeloo
Golfcentrum 't Langeloo heeft vanaf 9 juli een vernieuwde golfbaan. I.p.v. een 9-holesbaan hebben ze nu een 18 holesbaan.
Als U een gast bent kunt U een greenfee halen in onze receptie om de nieuwe baan uit te proberen.

De kosten hiervoor bedragen € 18,-- pp U dient wel over een GVB te beschikken.